Site icon El Triangle

Reapareix en un domini .eu el web de l’ANC

WEB ANC

WEB ANC

La pàgina web de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha estat desactivada i bloquejada, suposadament, per la Guàrdia Civil. En un missatge que es pot veure en la portada, es llegeix que la web ha estat posada a disposició de l’autoritat judicial. Posteriorment, el lloc web ha reaparegut en un domini .eu.

L’ANC afirma no haver rebut cap avís ni requeriment per part de la Guàrdia Civil o dels jutges sobre el tancament del seu web. Tampoc cap font oficial ha confirmat que tal tancament hagi estat executat per ordre judicial o per tècnics de l’institut armat.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va instar, el passat 23 de setembre, a suspendre qualsevol web que incités al vot en l’1 d’octubre que estigués “en qualsevol compte o xarxa social oficial de qualsevol dels membres del Govern de la Generalitat”.

El president de l’ANC, Jordi Sánchez, assegurava aquest dilluns a la nit, al canal 324, que la web ha estat “interceptada” i que treballaven per tenir nous accessos.

Sánchez va dir que “fa poca estona sembla que la Guàrdia Civil ha interceptat la pàgina web de l’Assemblea i en aquest moment des de determinats servidors no es pot accedir al web”.

Des de la seva pàgina web, l’ANC cridava a votar l’1-O i es facilitava informació sobre els passos per fer-ho.

Exit mobile version