Site icon El Triangle

L’ANC fa campanya pel sí a les cues de l’aeroport

ANC campnya pel sí al Prat

ANC campnya pel sí al Prat

L’ANC ha organitzat una mobilització a les cues de l’aeroport de Barcelona que té com a objectiu fer difusió del referèndum de l’1 d’octubre.

La campanya vol posar en relleu que escenes com les que es viuen a l’aeroport aquests últims dies són responsabilitat d’Aena, una empresa que opera des de Madrid: ‘Espanya és l’únic país del món on un ministeri gestiona quaranta-sis aeroports de manera centralitzada’, recorda l’organització.

En els fullets informatius, una frase reproduïda en català, castellà i anglès diu: ‘Potser ara entens per què molts catalans direm sí’, en al·lusió al referèndum del dia 1 d’octubre.

La campanya es fa coincidir amb les aurades del personal que gestiona els controls de seguretat per reivindicar millores laborals, i amb les negociacions que mantenen obertes representants d’Eulen, empresa que gestiona aquesta seguretat, i el comitè de vaga, amb la presència d’Anea, gestora de l’aeroport del Prat, i amb la medicació del departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Tot i que les negociacions avancen, de moment no es preveu desconvocar una vaga que es preveu indefinida a partir del 14 d’agost.

Exit mobile version