Site icon El Triangle

Dues empreses es disputen les urnes del referèndum

Urna

El Govern ha fet públic aquest divendres, a través del portal de licitacions de la Generalitat, el nom de les dues empreses que optaran a la licitació per subministrar les urnes pel referèndum independentista. Les companyies que opten a fabricar les urnes de metacrilat, i que tenen seu a Barcelona són: Plastic Express S.A., i la UTE Espai World SL i Suministros Integrales Futbida SL.

Ara les empreses hauran d’esperar a les dotze del matí del pròxim dimecres, 7 de juny, quan es durà a terme l’obertura del sobre amb l’oferta econòmica de cada companyia, a la seu del departament de Governació. Un cop obert el sobre, ja es podrà adjudicar finalment la fabricació de les 8.000 urnes a una de les dues empreses.

Per evitar posar en risc cap funcionari públic, la mesa de contractació l’han format el secretari general i els tres secretaris sectorials del Departament de Governació, tots alts càrrecs de la Generalitat. Pel que fa a les 2.000 urnes de cartó que també havia demanat la Generalitat, no hi ha hagut cap empresa interessada a concursar.

Exit mobile version