Dues empreses es disputen les urnes del referèndum

Quatre alts càrrecs de Governació han assumit la gestió del contracte per evitar posar en risc els funcionaris
Título de la imagen

El Govern ha fet públic aquest divendres, a través del portal de licitacions de la Generalitat, el nom de les dues empreses que optaran a la licitació per subministrar les urnes pel referèndum independentista. Les companyies que opten a fabricar les urnes de metacrilat, i que tenen seu a Barcelona són: Plastic Express S.A., i la UTE Espai World SL i Suministros Integrales Futbida SL.

Ara les empreses hauran d’esperar a les dotze del matí del pròxim dimecres, 7 de juny, quan es durà a terme l’obertura del sobre amb l’oferta econòmica de cada companyia, a la seu del departament de Governació. Un cop obert el sobre, ja es podrà adjudicar finalment la fabricació de les 8.000 urnes a una de les dues empreses.

Per evitar posar en risc cap funcionari públic, la mesa de contractació l’han format el secretari general i els tres secretaris sectorials del Departament de Governació, tots alts càrrecs de la Generalitat. Pel que fa a les 2.000 urnes de cartó que també havia demanat la Generalitat, no hi ha hagut cap empresa interessada a concursar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari