Site icon El Triangle

Ferrovial manté que l’obra pública adjudicada va ser legal

palau musica escultura cantonada

palau musica escultura cantonada

L’empresa Ferrovial intenta desvincular-se del finançament irregular a Convergència. Per això, un expert en procediments de licitacions ha assegurat durant el judici del cas Palau que les grans obres com l’L9 del Metro o la Ciutat de la Justícia van ser adjudicades de forma legal. La Fiscalia, per la seva part, manté que CDC va utilitzar el Palau de la Música com a intermediària entre la constructora i el partit, la qual cosa ja han declarat, també, els principals acusats, Fèlix Millet i Jordi Montull.

El perit, Carlos Centeno, ha explicat que els “plecs són objectius”. Tot i que ha dit que la majoria d’adjudicacions de l’L9 van tenir lloc durant el govern tripartit, després ha hagut de reconèixer que les parts més importants quant a volum econòmic corresponen a l’etapa final del govern de Jordi Pujol.

Encara que també ha declarat que les adjudicacions del pavelló esportiu de Sant Cugat del Vallès i una séquia van ser per a Ferrovial perquè va presentar la millor oferta econòmica, tot seguit ha dit que desconeixia quines eren les altres ofertes.

Exit mobile version