Ferrovial manté que l’obra pública adjudicada va ser legal

Un expert declara en el judici del cas Palau que la Generalitat va seguir el procediment administratiu
palau musica escultura cantonada
palau musica escultura cantonada

L’empresa Ferrovial intenta desvincular-se del finançament irregular a Convergència. Per això, un expert en procediments de licitacions ha assegurat durant el judici del cas Palau que les grans obres com l’L9 del Metro o la Ciutat de la Justícia van ser adjudicades de forma legal. La Fiscalia, per la seva part, manté que CDC va utilitzar el Palau de la Música com a intermediària entre la constructora i el partit, la qual cosa ja han declarat, també, els principals acusats, Fèlix Millet i Jordi Montull.

El perit, Carlos Centeno, ha explicat que els “plecs són objectius”. Tot i que ha dit que la majoria d’adjudicacions de l’L9 van tenir lloc durant el govern tripartit, després ha hagut de reconèixer que les parts més importants quant a volum econòmic corresponen a l’etapa final del govern de Jordi Pujol.

Encara que també ha declarat que les adjudicacions del pavelló esportiu de Sant Cugat del Vallès i una séquia van ser per a Ferrovial perquè va presentar la millor oferta econòmica, tot seguit ha dit que desconeixia quines eren les altres ofertes.

(Visited 30 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari