Site icon El Triangle

El Tramabús de Podem retrata la casta catalana

tramabus barna

tramabus barna

Barcelona ha rebut aquest dimecres la visita del Tramabús, una campanya amb què Podem està denunciant arreu d’Espanya la corrupció dels alts nivells empresarials i polítics. El secretari general de Podem a Catalunya, Albano Dante Fachín, s’ha disculpat per l’absència de Marta Ferrusola en les caricatures que guarneixen el vehicle en els seus viatges per Catalunya: “La trama va més ràpida que el Tramabús”.

Les principals parades a la capital catalana són l’antiga seu de Convergència al carrer Còrsega, la plaça de Sant Jaume -parada final-, el Parlament de Catalunya i el Palau de la Música, així com les seus de CaixaBank -on ha iniciat el seu recorregut barceloní-, les consultores PwC i Deloitte, els bufets d’advocats Garrigues i Cuatrecasas, i l’Apple Store.

Fora de Barcelona, el Tramabús visitarà altres escenaris catalans d’afers de corrupció com ara Sabadell (cas Mercuri), Castellar del Vallès (cas Cirsa) i Lloret de Mar (cas Clotilde).

Mentre que al capdavant del vehicle destaquen les efígies de Jordi Pujol Ferrusola, Fèlix Millet i la infanta Cristina de Borbó com a “convidats especials”, la resta del vehicle mostra els habituals, entre els quals els expresidents Jordi Pujol, José María Aznar i Felipe González, a més de Juan Luis Cebrián, Luis Bárcenas, Juan Miguel Villar Mir i Eduardo Inda.

Així mateix, en la infografia amb què Podem exposa la trama catalana, es plasmen les relacions i els marros de famílies com els Sumarroca i els Gallardo, de figures com Josep Lluís Núñez, Lluís Prenafeta, Artur Mas, Isidre Fainé, Narcís Serra, Salvador Alemany, Miquel Roca, Carles Vilarrubí i Sol Daurella, i d’empreses com Agbar, FCC, Abertis i Gas Natural Fenosa, entre d’altres.

Exit mobile version