El Tramabús de Podem retrata la casta catalana

L'antiga seu de CDC, el Palau de la Música, la Generalitat i la Caixa són les seves parades destacades a Barcelona
tramabus barna
tramabus barna

Barcelona ha rebut aquest dimecres la visita del Tramabús, una campanya amb què Podem està denunciant arreu d’Espanya la corrupció dels alts nivells empresarials i polítics. El secretari general de Podem a Catalunya, Albano Dante Fachín, s’ha disculpat per l’absència de Marta Ferrusola en les caricatures que guarneixen el vehicle en els seus viatges per Catalunya: “La trama va més ràpida que el Tramabús”.

Les principals parades a la capital catalana són l’antiga seu de Convergència al carrer Còrsega, la plaça de Sant Jaume -parada final-, el Parlament de Catalunya i el Palau de la Música, així com les seus de CaixaBank -on ha iniciat el seu recorregut barceloní-, les consultores PwC i Deloitte, els bufets d’advocats Garrigues i Cuatrecasas, i l’Apple Store.

Fora de Barcelona, el Tramabús visitarà altres escenaris catalans d’afers de corrupció com ara Sabadell (cas Mercuri), Castellar del Vallès (cas Cirsa) i Lloret de Mar (cas Clotilde).

Mentre que al capdavant del vehicle destaquen les efígies de Jordi Pujol Ferrusola, Fèlix Millet i la infanta Cristina de Borbó com a “convidats especials”, la resta del vehicle mostra els habituals, entre els quals els expresidents Jordi Pujol, José María Aznar i Felipe González, a més de Juan Luis Cebrián, Luis Bárcenas, Juan Miguel Villar Mir i Eduardo Inda.

Així mateix, en la infografia amb què Podem exposa la trama catalana, es plasmen les relacions i els marros de famílies com els Sumarroca i els Gallardo, de figures com Josep Lluís Núñez, Lluís Prenafeta, Artur Mas, Isidre Fainé, Narcís Serra, Salvador Alemany, Miquel Roca, Carles Vilarrubí i Sol Daurella, i d’empreses com Agbar, FCC, Abertis i Gas Natural Fenosa, entre d’altres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides