Site icon El Triangle

Un empresari francès acusa el Júnior de pispar-li 8 ME

Título de la imagen

Título de la imagen

L’empresari francès Bernard Andrighetto, actualment en presó per l’assassinat de la seva esposa, ha acusat Jordi Pujol Ferrusola d’haver-li robat 8 milions d’euros fa una dècada.

Segons el testimoni escrit d’Andrighetto aportat a la investigació del cas Pujol i revelat per Interviú, aquest empresari establert a Catalunya va pagar aquella xifra com l’avançament d’un import total de 20 milions d’euros demanats pel fill primogènit dels Pujol Ferrusola per fer gestions a favor d’ell. L’objectiu d’Andrighetto, aleshores al capdavant de les botigues Splaff i recentment absol d’un delicte d’estafa a altres empresaris, era obrir tres supermercats a Girona, Granollers i Sant Boi de Llobregat.

La suposada aixecada de camisa, segons el relat d’Andrighetto, comença quan un soci seu assenyala Jordi Pujol Ferrusola com l’home adequat per ajudar-los, ni que sigui mitjançant suborns, a aconseguir llicències, l’atorgament de les quals consideraven, per llei, molt restrictiu a Catalunya. Així mateix, explica que van celebrar una primera reunió el desembre del 2007 i que a Jordi Pujol júnior l’acompanyava un home anomenat Víctor, de qui diu que era assessor del fill gran de l’expresident.

Exit mobile version