Site icon El Triangle

Cop a Sant Miquel de Fluvià contra els cultius de maria

maria sant miquel fluvia

maria sant miquel fluvia

Una operació conjunta de la Policia Nacional i de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària ha desmantellat deu plantacions de marihuana a les comarques de Girona que robaven tanta electricitat de la xarxa general per refrigerar les plantes que havien fet sovintejar els talls del subministrament a Sant Miquel de Fluvià (Alt Empordà).

Segons ha difós la Policia, l’operació es va encetar fa un any i s’ha culminat amb dues operacions els darrers dies amb vuit escorcolls de domicilis i magatzems de localitats properes a Figueres i sis més a Sant Miquel de Fluvià.

Els agents han comissat 1.642 plantes “a punt de ser collides”, així com tres armes de foc i 8.200 euros. Vuit persones han estat detingudes, entre els quals aquell que els investigadors assenyalen com a líder. Segons el relat policial, els detinguts compraven cases unifamiliars properes -en un radi de 300 metres- on es cultivava la maria, el destí de la qual era la venda al sud de França i a Catalunya.

Als seus membres, ara imputats per tràfic de drogues, organització criminal, tinença il·lícita d’armes i sostracció de l’electricitat, se’ls atribueixen, a més, pressions als veïns perquè no els delatessin.

Exit mobile version