Cop a Sant Miquel de Fluvià contra els cultius de maria

Robaven tanta electricitat que provocaven talls de llum al poble
maria sant miquel fluvia
maria sant miquel fluvia

Una operació conjunta de la Policia Nacional i de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària ha desmantellat deu plantacions de marihuana a les comarques de Girona que robaven tanta electricitat de la xarxa general per refrigerar les plantes que havien fet sovintejar els talls del subministrament a Sant Miquel de Fluvià (Alt Empordà).

Segons ha difós la Policia, l’operació es va encetar fa un any i s’ha culminat amb dues operacions els darrers dies amb vuit escorcolls de domicilis i magatzems de localitats properes a Figueres i sis més a Sant Miquel de Fluvià.

Els agents han comissat 1.642 plantes “a punt de ser collides”, així com tres armes de foc i 8.200 euros. Vuit persones han estat detingudes, entre els quals aquell que els investigadors assenyalen com a líder. Segons el relat policial, els detinguts compraven cases unifamiliars properes -en un radi de 300 metres- on es cultivava la maria, el destí de la qual era la venda al sud de França i a Catalunya.

Als seus membres, ara imputats per tràfic de drogues, organització criminal, tinença il·lícita d’armes i sostracció de l’electricitat, se’ls atribueixen, a més, pressions als veïns perquè no els delatessin.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides