Site icon El Triangle

El Síndic exigeix seguretat a la N-340

Rafael Ribó

Rafael Ribó

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha exigit que es millorin les mesures de seguretat a la carretera N-340. Ribó ha advertit que la via “és una de les carreteres amb més accidents de trànsit a Catalunya, especialment en els trams de la zona de Tarragona”.

Per això, el Síndic ha obert una actuació d’ofici per estudiar la sinistralitat i els problemes que pateix la N-340, i ha demanat a totes les administracions amb competències “que prengui les mesures necessàries per garantir la seguretat de les persones i els béns en el trànsit viari”.

La petició de Ribó ha estat dirigida al Ministeri de Foment, al Defensor del Poble, al Departament de Territori i Sostenibilitat, al Departament d’Interior i als ajuntaments afectats, per on passa aquesta via.

El Síndic ha recollit les queixes dels afectats per l’estat de la carretera, i afirma que “tant els veïns com els membres de les corporacions locals han protagonitzat protestes per exigir que s’adoptin mesures immediates, i que es faci la inversió necessària, tant en infraestructures com en la xarxa viaria”. Algunes de les demandes històriques són la variant de la N-340, i la gratuïtat de l’autopista AP-7.

Exit mobile version