El Síndic exigeix seguretat a la N-340

Rafel Ribó denuncia que hi ha massa administracions amb competències en aquesta via
Rafael Ribó
Rafael Ribó

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha exigit que es millorin les mesures de seguretat a la carretera N-340. Ribó ha advertit que la via “és una de les carreteres amb més accidents de trànsit a Catalunya, especialment en els trams de la zona de Tarragona”.

Per això, el Síndic ha obert una actuació d’ofici per estudiar la sinistralitat i els problemes que pateix la N-340, i ha demanat a totes les administracions amb competències “que prengui les mesures necessàries per garantir la seguretat de les persones i els béns en el trànsit viari”.

La petició de Ribó ha estat dirigida al Ministeri de Foment, al Defensor del Poble, al Departament de Territori i Sostenibilitat, al Departament d’Interior i als ajuntaments afectats, per on passa aquesta via.

El Síndic ha recollit les queixes dels afectats per l’estat de la carretera, i afirma que “tant els veïns com els membres de les corporacions locals han protagonitzat protestes per exigir que s’adoptin mesures immediates, i que es faci la inversió necessària, tant en infraestructures com en la xarxa viaria”. Algunes de les demandes històriques són la variant de la N-340, i la gratuïtat de l’autopista AP-7.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides