Site icon El Triangle

Parlon ofereix la presidència del PSC a Miquel Iceta

Núria Parlon

Núria Parlon

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ofereix la del PSC a Miquel Iceta, i també li ofereix seguir de president del grup parlamentari socialista, en el cas que ella surti escollida primera secretària dels socialistes catalans. Parlon, a més, no tanca la porta a presentar-es com a candidata del PSC als pròximes eleccions al Parlament, de liderar el partit, cosa que li obligaria a deixar el càrrec a l’Ajuntament de Santa Coloma.

Núria Parlon ha fet aquest anunci en una entrevista a l’agència EFE, el mateix dia que Miquel Iceta, actual primer secretari del PSC, presenta la seva candidatura a repetir en el càrrec, en uneixes eleccions en els quals s’haurà d’enfrontar amb Parlon el pròxim 15 d’octubre. Després, el PSC celebrarà un congrés ordinari del 4 al 6 de novembre.

L’alcaldessa de Santa Coloma ha afirmat que si guanya els eleccions a Miquel Iceta, pensa revolucionar l’estructura orgànica del partit, i crear la figura de “l’activista socialista”. En la mateixa entrevista, Núria Parlon ha desgranat els seus plans per a “modernitzar” el PSC, en una ambiciosa reformulació interna que s’estendria donis de la cúpula fins a la mateixa militància, i fins i tot als òrgans interns com són el Consell Nacional, per a fer-els més “oberts” i “horitzontals”.

Exit mobile version