Site icon El Triangle

CDC assegura que les donacions rebudes són legals

Sense títol

Sense títol

Convergència ha sortit al pas, aquest dimarts, de les informacions publicades a diversos mitjans que asseguren que el partit va cobrar, mitjançant les seves Fundacions, 1,8 milions d’euros provinents del 3% durant el mandat d’Artur Mas. El partit assegura que els diners rebuts són legítims.

“Totes les donacions a fundacions vinculades a CDC són legals, auditades, públiques i transparents. Totes han estat declarades al Tribuna de Comptes. Es tracta de donacions fetes de forma voluntària per empreses per motius d’afinitat ideològica i de suport al projecte polític i no tenen cap vinculació amb l’adjudicació de contractes d’obra pública“, assegura Convergència a través d’un comunicat.

CDC mantindrà les sigles
La renovació convergent ja té data: el congrés se celebrarà el cap de setmana del 3 al 5 de juny. La transformació del partit, obligada per la corrupció i per la davallada de vots, la pilotarà Artur Mas. Josep Rull, que renunciarà a ser el número 2 del partit, ha assegurat que no es vol canviar la marca CDC perquè “és molt transversal, d’orgull d’allò que som i d’orgull del nom d’aquest partit”.

Exit mobile version