Site icon El Triangle

Ni ERC ni Podem

La CUP al Parlament

La CUP al Parlament

Després que els exdiputats de la CUP hagin difós que votarien Esquerra Republicana, cas de David Fernàndez, o Podem, cas de Quim Arrufat, la formació anticapitalista ha dit aquest dimarts que opta per l’abstenció de cara a les eleccions generals que se celebraran el 20 de desembre.

CUP considera que la participació a les eleccions al Congrés dels Diputats “no permeten acumular forces en la direcció de la ruptura democràtica i de la independència, en la direcció de la transformació social i tampoc en la direcció de la construcció i l’articulació dels Països Catalans“.

“Entenem que participar a les eleccions espanyoles significa participar de la legitimació d’un marc polític i institucional que encarna, en sí mateix, la negació dels drets nacionals, polítics i socials dels Països Catalans. El missatge que transmet la participació de forces que es presenten com a independentistes és contradictori per a la credibilitat d’un full de ruta que preveu una desconnexió institucional i una ruptura democràtica amb l’estat a 18 mesos vista”, expliquen des de la formació per propugnar l’abstenció el proper 20-D.

Exit mobile version