Site icon El Triangle

BComú obligada a retirar la proposta de Pressupostos 2016

Gerardo Pisarello, tinent d'alcalde

Gerardo Pisarello, tinent d'alcalde

Barcelona en Comú no ha trobat els suports necessaris –només tenia assegurat el de la CUP- per obtenir una majoria que donés llum verda al primer tràmit per aprovar Pressupostos municipals per a l’any vinent, i ha hagut de retirar, de l’ordre del dia de la comissió municipal d’Economia i Hisenda, el debat per a la votació inicial del projecte.

CiU, C’s i PP ja havien anunciat el rebuig a la proposta de comptes públics elaborats per l’equip de govern municipal, mentre que ERC i PSC encara no s’havien decidit. El projecte presentat incloïa un increment del 6,2% per arribar als 2.708 milions d’euros. Preveia una pujada de les partides per a polítiques socials del 5,5%.

La sessió celebrada aquest dimarts a la comissió d’Economia de l’Ajuntament ha tingut un moment de desconcert, quan la cap de files de C’s, Carina Mejías, que precisament presideix la comissió, ha anunciat la retirada del projecte a twitter abans de fer-ho oficialment. L’acció li ha costat els retrets de tots els grups municipals.

Exit mobile version