BComú obligada a retirar la proposta de Pressupostos 2016

La formació no troba suports necessaris
Gerardo Pisarello, tinent d'alcalde
Gerardo Pisarello, tinent d'alcalde

Barcelona en Comú no ha trobat els suports necessaris –només tenia assegurat el de la CUP- per obtenir una majoria que donés llum verda al primer tràmit per aprovar Pressupostos municipals per a l’any vinent, i ha hagut de retirar, de l’ordre del dia de la comissió municipal d’Economia i Hisenda, el debat per a la votació inicial del projecte.

CiU, C’s i PP ja havien anunciat el rebuig a la proposta de comptes públics elaborats per l’equip de govern municipal, mentre que ERC i PSC encara no s’havien decidit. El projecte presentat incloïa un increment del 6,2% per arribar als 2.708 milions d’euros. Preveia una pujada de les partides per a polítiques socials del 5,5%.

La sessió celebrada aquest dimarts a la comissió d’Economia de l’Ajuntament ha tingut un moment de desconcert, quan la cap de files de C’s, Carina Mejías, que precisament presideix la comissió, ha anunciat la retirada del projecte a twitter abans de fer-ho oficialment. L’acció li ha costat els retrets de tots els grups municipals.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari