Site icon El Triangle

Vicent Sanchis equipara la CUP amb “neofalangistes”

vicent sanchis

vicent sanchis

El periodista Vicent Sanchis, vicepresident d’Òmnium Cultural, compara l’actitud de la CUP de negar-se a investir Artur Mas com a president de la Generalitat a la “premsa neofalangista”. Textualment, l’exdirector del diari Avui i un dels més ferms candidats a dirigir l’Ara, escriu: “Aquesta esquerra, sigui ara el PSC, sigui Iniciativa o Podemos, o sigui la CUP, desitja la mort política d’Artur Mas amb la mateixa radicalitat que la volen el govern de l’Estat o la premsa neofalangista“. Aquest paràgraf forma part de la seva peça d’opinió al digital El Món titulat “La mort de Mas“.

Sanchis li deu molts favors a Mas i al seu predecessor convergent en la presidència de la Generalitat, Jordi Pujol, i forma part de la llarga llista de comentaristes polítics que assisteixen desesperats a la possibilitat que no repeteixi en el càrrec.

L’article s’acaba gairebé amb una súplica per salvar la seva presidència: “Artur Mas és el candidat d’una força política que ha obtingut més d’1.600.000 vots i representa una sensibilitat social que no pot quedar exclosa del procés sobiranista sense alterar-lo i desarticular-lo.  No es tracta de “salvar el soldat Mas” una vegada més. Es tracta de salvar el procés, que només té sentit si és inclusiu, transversal i interclasista”.

Exit mobile version