Site icon El Triangle

Escorcollen el ‘Paradise’ contra el blanqueig de capitals

Sense títol

Sense títol

Més d’un centenar d’agents de la Policia Nacional s’han desplegat aquesta matinada passada a una dotzena de prostíbuls de tot el territori espanyol per esbrinar els mecanismes de blanqueig de capitals d’aquests locals. Un dels registres l’han dut a terme al macroprostíbul ‘Paradise’, a la Jonquera, d’on els agents s’han endut, a més dels detinguts, documentació financera i comptable.

L’operació, executada per la UDEF i tècnics d’Hisenda, i que coordina el jutge de l’Audiència Nacional, Fernando Andreu, focalitza les investigacions en la part financera dels prostíbuls, però sense deixar de banda les xarxes de tràfic de persones per a l’explotació sexual. Aquest seria el motiu de les dues detencions al macroprostíbul de la Jonquera.

La resta de registres i detencions practicats fins al moment, perquè la investigació segueix oberta, han estat a Guipúscoa, Alacant, Múrcia i Madrid. En total hi ha 15 persones detingudes. Segons informa ‘El Confidencial‘, la quantitat que haurien blanquejat aquests locals rondaria els 115 milions d’euros.

Exit mobile version