Site icon El Triangle

El cop amagat de Bárcenas: diu que té gravat Rajoy

rajoy

rajoy

Gravacions de la cúpula del PP. De Mariano Rajoy i de Javier Arenas, en particular. Això ha dit Luis Bárcenas que amaga, gràcies a amics seus, segons confidències de l’extresorer del PP a la presó revelades per fonts de les forces de seguretat de l’Estat al diari El Mundo.

Segons aquestes suposades confidències, Bárcenas va començar a emmagatzemar les seves converses amb Rajoy d’ençà de la seva implicació en el cas Gürtel, gràcies a una gravadora digital. Imputats en la Gürtel citats pel mateix diari asseguren que Bárcenas afirma que no s’atreviran a empresonar-lo perquè “em carrego el Govern”.

Les gravacions esquitxarien també d’allò més Javier Arenas i la campanya de les eleccions generals del 2011. Segons la mateixa informació, l’extresorer dels populars diu tenir documentació que acredita el finançament il·legal d’aquella campanya i també la del PP madrileny, liderat per Esperanza Aguirre, a qui el mateix Bárcenas ha titllat recentment de “presumpta delinqüent”.

Mentrestant, el president del Govern espanyol, en una entrevista a Telecinco, ha tornat a negar haver cobrat diner negre i haver conegut una caixa B del seu partit i ha manifestat: “em nego a estar tot el dia debatent amb el senyor Bárcenas cada cop que faci una declaració”.

Exit mobile version