Site icon El Triangle

Trias nega tenir 12,9 milions amagats a Andorra

Xavier Trias

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha avisat que es querellarà contra el “periodisme fastigós” que li atribueix un compte amb almenys 12,9 milions d’euros ocult a Andorra. Aquesta ha estat la seva reacció a la publicació, per part del diari El Mundo, aquest mateix dilluns, d’una suposada revelació en aquest sentit, provinent de fonts financeres i de les forces de seguretat del Principat d’Andorra.

Segons El Mundo, Trias va moure 12,9 milions de la Union de Banques Suisses (UBS) de Ginebra a Andorra el 13 de febrer del 2013, quan s’obrí la primera investigació a l’Audiència Nacional sobre els marros dels Pujol. Aquest diari interpreta que Trias va canviar els diners d’amagatall arran de la publicació, també a les seves pàgines, d’un esborrany de la UDEF que xifrava en 137 milions d’euros la fortuna dels Pujol a l’estranger. A més, hi hauria una investigació en curs sobre ell per part de les autoritats andorranes, segons la mateixa informació.

Trias ha negat categòricament tenir fons a l’estranger, ha anunciat que es querellarà contra qui ho afirmi i ha acusat El Mundo de mentir i voler fer política.

Exit mobile version