Site icon El Triangle

Només el PSC absol Camacho de la reprovació

El diputat ecosocialista Jaume Bosch, aquest dimecres al Parlament

El diputat ecosocialista Jaume Bosch, aquest dimecres al Parlament

Va saltar-se el mandat parlamentari d’assistir, quan se la va requerir, a la cambra per donar explicacions sobre el cas d’espionatge Método 3 i aquest dimecres, tots els grups menys el PSC i el PP han reprovat Alícia Sánchez-Camacho, la primera diputada reprovada per la cambra legislativa catalana.

La proposta de resolució presentada pels ecosocialistes, que també demana la dimissió de Camacho com a senadora, ha rebut el suport de CiU, ERC, C’s i la CUP. El PSC, a qui esquitxa el cas per la suposada relació entre José Zaragoza i l’empresa d’espionatge, s’ha abstingut. I el PP, és clar, s’ha oposat.

El diputat d’ICV Jaume Bosch ha considerat “molt greu” que Camacho s’hagi saltat els requeriments del Parlament. El diputat popular, Santi Rodríguez, ha carregat contra el que considera una “proposta indigna”. I el PSC ha argumentat que “no correspon al Parlament reprovar altres diputats” per justificar l’abstenció. L’ex secretari d’organització socialista, José Zaragoza, també es va saltar el requeriment parlamentari per donar explicacions a la cambra sobre Método 3.

Exit mobile version