Només el PSC absol Camacho de la reprovació

CiU, ERC, ICV-EUiA, C's i la CUP demanen la dimissió de la senadora
El diputat ecosocialista Jaume Bosch, aquest dimecres al Parlament
El diputat ecosocialista Jaume Bosch, aquest dimecres al Parlament

Va saltar-se el mandat parlamentari d’assistir, quan se la va requerir, a la cambra per donar explicacions sobre el cas d’espionatge Método 3 i aquest dimecres, tots els grups menys el PSC i el PP han reprovat Alícia Sánchez-Camacho, la primera diputada reprovada per la cambra legislativa catalana.

La proposta de resolució presentada pels ecosocialistes, que també demana la dimissió de Camacho com a senadora, ha rebut el suport de CiU, ERC, C’s i la CUP. El PSC, a qui esquitxa el cas per la suposada relació entre José Zaragoza i l’empresa d’espionatge, s’ha abstingut. I el PP, és clar, s’ha oposat.

El diputat d’ICV Jaume Bosch ha considerat “molt greu” que Camacho s’hagi saltat els requeriments del Parlament. El diputat popular, Santi Rodríguez, ha carregat contra el que considera una “proposta indigna”. I el PSC ha argumentat que “no correspon al Parlament reprovar altres diputats” per justificar l’abstenció. L’ex secretari d’organització socialista, José Zaragoza, també es va saltar el requeriment parlamentari per donar explicacions a la cambra sobre Método 3.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari