Site icon El Triangle

La Generalitat estén un pont entre Panrico i els treballadors

Carme Forcadell

Carme Forcadell

El Govern català ha organitzat una trobada per intentar resoldre el conflicte entre la direcció de Panrico i els treballadors de la planta de Santa Perpètua de Mogoda, afectats per l’ERO. Està previst que es mantinguin contactes durant aquesta setmana i que la cita entre ambdues parts es produeixi el proper dilluns, 2 de juny. L’objectiu del Departament d’Empresa i Ocupació és salvar la fàbrica, que acumula més de set mesos de vaga.

Dissabte passat, el comitè d’empresa de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda havia decidit continuar amb la vaga indefinida com a protesta pels acomiadaments, després que l’Audiència Nacional tombés tan sols 156 dels 745 previstos per l’ERO de l’empresa, cap d’ells corresponent a treballadors de Catalunya.

La decisió de continuar amb la vaga s’ha pres després d’haver-se conegut, dijous passat, la proposta de Panrico de reduir els acomiadaments a Santa Perpètua de Mogoda de 133 a 80 a canvi de poder decidir qui es queda i qui marxa i de fer fora el comitè d’empresa.

Exit mobile version