La Generalitat estén un pont entre Panrico i els treballadors

110 dels 179 empleats de Sta. Perpètua van aprovar seguir amb la vaga indefinida
Carme Forcadell
Carme Forcadell

El Govern català ha organitzat una trobada per intentar resoldre el conflicte entre la direcció de Panrico i els treballadors de la planta de Santa Perpètua de Mogoda, afectats per l’ERO. Està previst que es mantinguin contactes durant aquesta setmana i que la cita entre ambdues parts es produeixi el proper dilluns, 2 de juny. L’objectiu del Departament d’Empresa i Ocupació és salvar la fàbrica, que acumula més de set mesos de vaga.

Dissabte passat, el comitè d’empresa de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda havia decidit continuar amb la vaga indefinida com a protesta pels acomiadaments, després que l’Audiència Nacional tombés tan sols 156 dels 745 previstos per l’ERO de l’empresa, cap d’ells corresponent a treballadors de Catalunya.

La decisió de continuar amb la vaga s’ha pres després d’haver-se conegut, dijous passat, la proposta de Panrico de reduir els acomiadaments a Santa Perpètua de Mogoda de 133 a 80 a canvi de poder decidir qui es queda i qui marxa i de fer fora el comitè d’empresa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides