Site icon El Triangle

CaixaBank i BBVA: ‘Crisis? What crisis?’

Sense títol

Sense títol

Jose L. Cánovas

Catalán en Valencia y valenciano en Barcelona. Licenciado en Ciencias de la Información y postgrados en Reporterismo y Periodismo Digital. Antes Vanity Fair, lamalla.cat, XTVL y Efe. Ahora, El Triángulo. Català a València i valencià a Barcelona. Llicenciat en Ciències de la Informació i postgraus en Reporterisme i Periodisme Digital. Abans Vanity Fair, lamalla.cat, XTVL i Efe. Ara, El Triangle.
Totes les Notes »

Malgrat la difícil situació econòmica que viu Espanya, a dues de les principals entitats bancàries de l’Estat els comptes els surten sense gaire problemes. Tant CaixaBank com el BBVA han augmentat considerablement els seus beneficis en els primers nou mesos de l’any, en comparació amb les xifres del mateix període del 2012.

 

CaixaBank ha obtingut un benefici net de 458 milions d’euros, un 164% més que en els primers nou mesos de l’any passat. El resultat ja inclou la integració completa en el grup de Banca Cívica i Banco de València.

 

Per la seva part, el BBVA ha obtingut un benefici net de 3.077 milions d’euros, un 85,8% més que en el mateix període de l’any passat. Segons l’entitat, l’increment d’ingressos és gràcies al model diversificat i al impuls dels mercats emergents”.

Exit mobile version