Site icon El Triangle

Creix la delinqüència econòmica

Títol de la imatge

Títol de la imatge

Jose L. Cánovas

Catalán en Valencia y valenciano en Barcelona. Licenciado en Ciencias de la Información y postgrados en Reporterismo y Periodismo Digital. Antes Vanity Fair, lamalla.cat, XTVL y Efe. Ahora, El Triángulo. Català a València i valencià a Barcelona. Llicenciat en Ciències de la Informació i postgraus en Reporterisme i Periodisme Digital. Abans Vanity Fair, lamalla.cat, XTVL i Efe. Ara, El Triangle.
Totes les Notes »

En els primers vuit mesos del 2013, la Policia Nacional ha realitzat més de 400 operacions contra el frau a la Seguretat Social, amb més de 150 milions d’euros de frau investigat i més de 15 de decomisats. Són algunes de les dades presentades pel director general de la Policia Nacional, Ignacio Cosidó, a la Comissió d’Interior al Congrés.

 

Així, respecte al mateix període del 2012, el nombre de detinguts relacionats amb delictes econòmics i fiscals ha crescut un 22%, mentre que les operacions ho han fet un 14%. Aquesta tasca, segons ha indicat Cosidó, és una prioritat en temps de crisi, ja que els resultats serveixen per contribuir a la recuperació econòmica.

 

De les dades presentades per la Policia, destaquen notables increments dels decomisos d’heroïna, cocaïna i haixix malgrat que el seu director ha afirmat que, per primer cop, s’han reduït les xarxes establertes a territori espanyol.

 

Cosidó també ha subratllat la lluita contra el que ha anomenat grups violents, on ha equiparat els integrants de bandes llatines, d’ultradreta i grups d’extrema esquerra, amb 269 detinguts aquest 2013.

Exit mobile version