Site icon El Triangle

Un atac feixista per només 300 euros de multa

Falange

Falange

Enric Arqués

Periodista. Licenciado en Periodismo y he cursado un Master en Periodismo Avanzado - Reporterismo. Antes a Onda Rambla - Punto Radio, Europa Press Cataluña, Onda Cero Barcelona y ahora en el diario digital El Triangle. He seguido y sigo la actualidad política, así como el mundo de los Tribunales. Periodista. Llicenciat en Periodisme i he cursat un Màster en Periodisme Avançat - Reporterisme. Abans a Onda Rambla - Punto Radio, Europa Press Catalunya, Onda Cero Barcelona i ara al diari digital El Triangle. He seguit i segueixo l'actualitat política, i també el món dels Tribunals. 
Totes les Notes »

Una ridícula multa de 300 euros. La justícia espanyola podria imposar aquesta condemna als 11 feixistes que van ser detinguts per atacar la seu de la delegació de la Generalitat a Madrid la passada Diada Nacional. Segons informa La Vanguardia, aquesta és la condemna més probable que podria caure sobre els ultres.

 

El grup d’ultres que van ser detinguts -hi havia més persones en el grup d’assaltants- s’enfronta a una possible acusació de desordre públic i una falta de lesions. Unes infraccions penals que si no hi ha lesions importants no tenen categoria de delicte, i estan castigades entre 2 i 6 dies de localització permanent o una multa d’entre 10 i 30 dies.

 

L’import de la multa es calcula sobre la renda i el patrimoni del condemnat i oscil·la entre 300 i 900 euros. Els 11 assaltants podrien rebre una condemna de 3.000 euros de multa, que sortiria per uns 300 euros per cadascun dels feixistes detinguts.

Exit mobile version