Site icon El Triangle

ERC lamenta el ‘bullying’ del govern espanyol a Gibraltar

Alfred Bosch

Alfred Bosch

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch, ha enviat una carta al ministre en cap de Gibraltar, Fabian Picardo, per mostrar-li el seu suport i “simpaties” arran de “la situació de crisi imposada al seu poble”. En el text, Bosch lamenta “profundament els abusos i el ‘bullying’ que el govern espanyol aplica als ciutadans que vós representeu democràticament, afectant també molts veïns i treballadors espanyols”.

 

El diputat republicà subratlla que la situació actual respon a “la única intenció” del govern de Mariano Rajoy “de desviar l’atenció dels seus propis escàndols interns i financers”. A la carta, escrita en anglès i català, Bosch li fa arribar “els sentiments d’amistat i solidaritat amb els gibraltarenys” i “la condemna dels mètodes usats pel poder Espanyol”.

 

Bosch es mostra convençut que “l’única solució a la qüestió del Penyal, així com a la qüestió de Catalunya, passa pel diàleg, les urnes i el principi d’autodeterminació. Cap litigi no hauria de ser gestionat sense consultar la població afectada”. “La vostra llibertat és la nostra llibertat”, conclou la missiva.

Exit mobile version