ERC lamenta el ‘bullying’ del govern espanyol a Gibraltar

Bosch envia una carta al ministre en cap del Penyal i apunta com a solució el principi d'autodeterminació
Alfred Bosch
Alfred Bosch

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch, ha enviat una carta al ministre en cap de Gibraltar, Fabian Picardo, per mostrar-li el seu suport i “simpaties” arran de “la situació de crisi imposada al seu poble”. En el text, Bosch lamenta “profundament els abusos i el ‘bullying’ que el govern espanyol aplica als ciutadans que vós representeu democràticament, afectant també molts veïns i treballadors espanyols”.

 

El diputat republicà subratlla que la situació actual respon a “la única intenció” del govern de Mariano Rajoy “de desviar l’atenció dels seus propis escàndols interns i financers”. A la carta, escrita en anglès i català, Bosch li fa arribar “els sentiments d’amistat i solidaritat amb els gibraltarenys” i “la condemna dels mètodes usats pel poder Espanyol”.

 

Bosch es mostra convençut que “l’única solució a la qüestió del Penyal, així com a la qüestió de Catalunya, passa pel diàleg, les urnes i el principi d’autodeterminació. Cap litigi no hauria de ser gestionat sense consultar la població afectada”. “La vostra llibertat és la nostra llibertat”, conclou la missiva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides