Site icon El Triangle

Rajoy passa de la carta de Mas

Rajoy

Mariano Rajoy

Jose L. Cánovas

Catalán en Valencia y valenciano en Barcelona. Licenciado en Ciencias de la Información y postgrados en Reporterismo y Periodismo Digital. Antes Vanity Fair, lamalla.cat, XTVL y Efe. Ahora, El Triángulo. Català a València i valencià a Barcelona. Llicenciat en Ciències de la Informació i postgraus en Reporterisme i Periodisme Digital. Abans Vanity Fair, lamalla.cat, XTVL i Efe. Ara, El Triangle.
Totes les Notes »

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, encara no ha contestat a la carta que li va enviar el passat divendres 26 de juliol el president de la Generalitat, Artur Mas, demanant diàleg per pactar una consulta sobre el futur de Catalunya “en el termini més breu possible”.

 

Aquest dimarts el president Mas ha reconegut que no ha rebut resposta de Rajoy. Ho ha dit en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que ha decidit prorrogar els pressupostos de la Generalitat pel 2013. Artur Mas ha posat cara de circumstàncies quan ha hagut de respondre sobre si el cap de l’executiu espanyol havia contestat la carta i s’ha limitat a dir que “no ha contestat”.

 

Una resposta que no arriba quan ja han passat 7 dies (sense comptar els caps de setmana) des del 26 de juliol, quan es va enviar la carta en què es reclamava formalment obrir un procés de diàleg per negociar la consulta per l’autodeterminació de Catalunya, argumentant que ja es donen les “condicions favorables” per convocar els catalans a les urnes. 

Exit mobile version