Site icon El Triangle

Cas Bárcenas: moltes preguntes que Rajoy encara no ha contestat

rajoy senado

rajoy senado

Durant mesos el president del Govern espanyol i líder del Partit Popular (PP), Mariano Rajoy, ha evitat que de la seva boca sortís el nom de Luis Bárcenas i va endarrerir fins a l’últim moment la seva compareixença al Congrés. Una compareixença que ha deixat moltes preguntes pertinents sense resposta, a partir del que diuen les notes manuscrites de l’extresorer del PP. Recordem algunes d’aquestes qüestions:

 

· Per què va nomenar Bárcenas com a tresorer del partit en el congrés del PP que es va fer a València el 2008?

 

· Com és que Luis Bárcenas gaudia de la seva plena confiança, així com de la dels successius secretaris generals i presidents del partit des de feia gairebé dues dècades?

 

· Va pactar amb Bárcenas que ell seguiria cobrant el seu sou després de ser apartat com a tresorer del partit?

 

· Per què apareix el seu nom en els papers de Bárcenas com a receptor dels famosos sobresous?

 

· En 19 anys, en la seu central del carrer Génova es van moure com a mínim 8,3 milions d’euros segons indiquen els apunts de l’extresorer?

 

· Per què Pedro Arriola, el seu assessor electoral, figura com el principal beneficiari, amb prop de 1,5 milions d’euros en metàl·lic?

 

· Com pot explicar que vostè aparegui en el segon lloc, amb 350.000 euros?

 

· Sap si diverses persones van subscriure una ampliació de capital de Libertad Digital, de Federico Jiménez Losantos, amb fons de la caixa B tal com insinua Bárcenas?

 

· Com explica que l’humorista José Luis Moreno fes aportacions al PP coincidint amb el fet que TVE contractava la seva productora?

 

Aquestes i moltes preguntes encara segueixen sense resposta davant un cas que ha sacsejat el PP.

 

MÉS INFORMACIÓ A LA VERSIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Exit mobile version