Cas Bárcenas: moltes preguntes que Rajoy encara no ha contestat

La compareixença del president del Govern espanyol ha deixat moltes preguntes pertinents sobre el cas Bárcenas sense resposta
rajoy senado
rajoy senado

Durant mesos el president del Govern espanyol i líder del Partit Popular (PP), Mariano Rajoy, ha evitat que de la seva boca sortís el nom de Luis Bárcenas i va endarrerir fins a l’últim moment la seva compareixença al Congrés. Una compareixença que ha deixat moltes preguntes pertinents sense resposta, a partir del que diuen les notes manuscrites de l’extresorer del PP. Recordem algunes d’aquestes qüestions:

 

· Per què va nomenar Bárcenas com a tresorer del partit en el congrés del PP que es va fer a València el 2008?

 

· Com és que Luis Bárcenas gaudia de la seva plena confiança, així com de la dels successius secretaris generals i presidents del partit des de feia gairebé dues dècades?

 

· Va pactar amb Bárcenas que ell seguiria cobrant el seu sou després de ser apartat com a tresorer del partit?

 

· Per què apareix el seu nom en els papers de Bárcenas com a receptor dels famosos sobresous?

 

· En 19 anys, en la seu central del carrer Génova es van moure com a mínim 8,3 milions d’euros segons indiquen els apunts de l’extresorer?

 

· Per què Pedro Arriola, el seu assessor electoral, figura com el principal beneficiari, amb prop de 1,5 milions d’euros en metàl·lic?

 

· Com pot explicar que vostè aparegui en el segon lloc, amb 350.000 euros?

 

· Sap si diverses persones van subscriure una ampliació de capital de Libertad Digital, de Federico Jiménez Losantos, amb fons de la caixa B tal com insinua Bárcenas?

 

· Com explica que l’humorista José Luis Moreno fes aportacions al PP coincidint amb el fet que TVE contractava la seva productora?

 

Aquestes i moltes preguntes encara segueixen sense resposta davant un cas que ha sacsejat el PP.

 

MÉS INFORMACIÓ A LA VERSIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari