Site icon El Triangle

Ambulàncies Egara adquireix el Centre de Can Padró

Sense títol

Sense títol

Ambulàncies Egara, empresa dedicada al transport sanitari a Catalunya, ha adquirit el Centre de Can Padró a l’Associació d’Ajuda en Carretera DYA Bizkaia, entitat declarada d’Utilitat Pública en 1973, amb l’objectiu de promocionar i desenvolupar iniciatives lligades a la seva activitat, compartint experiències, estructures fixes o suports organitzatius.

Gràcies a aquesta adquisició, el Centre Can Padró, situat a la província de Barcelona i propietat de DYA, serà utilitzat com a centre de formació d’Ambulàncies Egara. Aquest acord es transforma en la cessió d’ús per als propers 10 anys, de totes les instal·lacions de Can Padró per convertir-se aquestes en el centre de formació interna, pels més de 400 empleats d’Ambulàncies Egara.

Ambulàncies Egara passarà a ser l’única empresa nacional i una de les pioneres a tot el món a disposar d’un centre en exclusiva de formació global en emergències, on formar als seus empleats. A més es podran beneficiar totes les institucions públiques i privades, a les quals presta la seva activitat de formació i protocols d’actuació, amb la finalitat d’una major eficàcia i coordinació global en actuacions d’emergències.

Can Padró, compta amb més de 700.000 metres quadrats d’instal·lacions dedicades a la formació d’emergències, destacant diversos circuits de conducció, tant urbana i rural, com un completíssim camp de pràctica de catàstrofes on cossos de seguretat i bombers de tota Espanya fan simulacres i formació contínua, amb diferents escenaris, com accidents vials, focs en edificis, en complexos industrials, fins i tot disposen de la recreació d’una embarcació marítima de més de 50 metres d’eslora amb 4 plantes d’altura.

També, Ambulàncies Egara i DYA Bizkaia es comprometen al desenvolupament d’iniciatives que afectin als Serveis Socials i de salut, a través d’actuacions en serveis de resposta ràpida, de transport de pacients, assistència per a persones depenents i assistència de col·lectius especials, així com de prestacions vinculades a ONG´s.

Exit mobile version