Perplejidad en TV3 por la denuncia de censura por parte de periodistas del entorno de Patrícia Plaja

Diverses treballadores de la casa van rebutjar la proposta d’assumir el càrrec que va recaure finalment en l’actual portaveu del govern

Els treballadors de TV3 han viscut amb  molta sorpresa i perplexitat la polèmica generada per l’escot del vestit que va portar la portaveu del govern de la Generalitat, Patrícia Plaja, en l’entrevista que li van fer a Els matins, el passat dimecres. Van doldre, sobretot, segons fonts dels treballadors de TV3, les denúncies de ‘censura’ que van fer periodistes de l’entorn de Plaja, com Anna Punsí, que treballa al programa Crims, i que va ser qui va parlar de ‘censura’ en un missatge a Twitter. Donava a entendre que havien estat ordres superiors les que haurien exigit que es tapés l’escot de la portaveu del Govern quan, en realitat, van ser professionals del programa els qui, de bona fe, van anar-li a posar pinces en veure que s’apujava repetidament el top.

La dimensió de la polèmica ha arribat a no pocs professionals de la casa sobretot pel que fa a les acusacions de censura. Fa uns mesos, la figura de la portaveu del Govern de la Generalitat ja va ser objecte de debat entre els treballadors de TV3 perquè diverses periodistes de la casa van ser proposades per ocupar el càrrec que, finalment, va recaure en Patrícia Plaja. Algunes de les que van rebre l’oferiment d’ocupar-lo, van compartir la informació amb els seus companys de redacció. Cap d’elles, però, va acceptar-lo.

(Visited 214 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deja un comentario