Doble golpe antidroga con nueve detenciones en Tarragona

Los Mossos desmantelan organizaciones de traficantes en el barrio de Campclar

  Golpe antidroga en el barrio de Camp Clar
  Golpe antidroga en el barrio de Camp Clar

  Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres, a Tarragona, nou presumptes membres de dues organitzacions criminals dedicades al tràfic de droga, entre les quals hi ha les presumptes dirigents.

  Les operacions, que s’han realitzat de matinada centrades al barri de Camp Clar, han sumat set entrades i escorcolls simultanis des de les 5:30 hores, i han servit per desmantellar les organitzacions, segons la policia catalana.

  Els Mossos també han comunicat que es tracta dels dos grups més actius de l’àrea de Tarragona, dotats d’una organització matriarcal, i que es dedicaven sobretot al tràfic de cocaïna i heroïna, però també produir i vendre marihuana.

  En aquestes operacions han intervingut 250 agents dels Mossos i de la policia local, i s’ha desplegat la unitat canina i un helicòpter.

  (Visited 102 times, 1 visits today)
  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deja un comentario