Catalunya Ràdio sube un 30% los honorarios de Peyu por su sección ‘Un bon dia de merda’ en el matinal de Laura Rosel

El programa 'El búnker', de su productora ‘El Corral de l’Humor’, también de esta emisora pública, cuesta 265.004 euros, 105.000 más que en la temporada pasada

Lluís Jutglar (Peyu) cobrarà 13.800 euros per les seves intervencions durant la temporada 2021-2022 a la secció Un bon dia de merda que s’emet de dilluns a divendres al programa El matí a Catalunya Ràdio, que dirigeix i presenta Laura Rosel. La temporada 2020-2021 va cobrar 10.500 euros per fer aquesta secció, la qual cosa representa que els seus honoraris són, ara, un 30% superiors als de la temporada anterior.

Un bon dia de merda es va estrenar la temporada passada, coincidint amb l’assumpció per part de Rosel de la direcció del matinal de Catalunya Ràdio. La temporada passada, aquesta secció va córrer a càrrec de Peyu i Jair Domínguez. Aquest nou curs, Neus Rossell ha substituït Domínguez i alterna les seves intervencions amb les de Peyu.

Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell són els tres presentadors d’un altre programa de Catalunya Ràdio: El búnquer. Aquest programa va costar 159.998 euros a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) la temporada passada. El contracte que ha firmat la CCMA amb la productora El Corral de l’Humor, propietat de Peyu, per fer El búnquer la temporada 2021-2022 sortirà molt més car: 265.004 euros; és a dir, 105.000 euros més.

Tant la secció al matinal de Catalunya Ràdio com El búnquer, que s’emet de dilluns a divendres, de 10 a 11 de la nit, han generat polèmiques polítiques. Jair Domínguez va ser denunciat als jutjats per Vox perquè en un dels seus “bons dies de merda” va proposar que es respongués amb cops de puny als feixistes i nazis, en al·lusió a aquest partit. Peyu va demanar, poc abans de les eleccions del 14 de febrer, en plena pre-campanya electoral, que no es votés els partits que trobaven normal que Jordi Cuixart fos a la presó.

Jair Domínguez ha presentat un dels programes d’El búnquer amb una samarreta amb una estelada enorme al pit. En un altre capítol, Peyu va proposat que s’ensenyi a dir «puta Espanya» a un lloro i Jair Domínguez ha repetit aquesta expressió als programes de TV3 Bricoheroes, que també fa amb Peyu, i Està passant, que presenta juntament amb Toni Soler.

Bricoheroes també és més car aquesta temporada que l’anterior però el seu cost no ha crescut de forma tant espectacular com els honoraris de Peyu a El matí de Catalunya Ràdio o el contracte d’El búnquer. Ha passat de 247.133,80 euros a 272.699,45 euros. Això sí, la temporada 2019-2020 va costar menys de la meitat: 129.996,01 euros.

(Visited 320 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deja un comentario