Argimon, partidario de abrir los restaurantes por la noche

El secretario de Salud Pública del Govern apuesta por "seguir dando aire" a los sectores más afectados por las restricciones

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, s’ha mostrat partidari de flexibilitzar més les restriccions a la restauració, per exemple permetent obrir al vespre. «Jo aniria a sopar amb la meva bombolla», ha respost a Ràdio 4 i La 2 en ser preguntat si seria favorable a permetre-ho. Ha afegit, però que ell no és «qui posa totes les normes».

El secretari ha insistit en la necessitat de «seguir donant aire» i, tot i que ha afirmat que se n’ha donat «bastant», s’ha mostrat partidari d’haver-ho fet una mica més en alguns sectors. «Hi ha gent que és més agosarada i gent que ho és menys», ha declarat.

Argimon ha fet aquestes declaracions un dia després que s’anunciessin les noves flexibilitzacions, que no inclouen canvis en la restauració.En ser preguntat si ha rebut una oferta per ser el futur conseller de Salut, Argimon no ha respost ni sí ni no i s’ha limitat a dir que no té aquesta qüestió al cap. «No he dit ni que sí ni que no», ha respost en un moment determinat. Ha explicat que viu al dia en la gestió de la pandèmia i que no es planteja què farà en un futur. En cas que li proposessin ha afirmat que caldria saber el perquè d’aquesta proposta i què s’espera d’ell i de la seva tasca. «No ho tinc al cap això», ha repetit.

Segons Argimon, Alba Vergés ha estat una «bona consellera» perquè «mai ha defugit estar al capdavant», cosa que ha assegurat «no pot dir tothom».

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deja un comentario

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona «No actuar en páginas de este sitio web» (o similar). También puedes pulsar el botón «Activado para este sitio» o «Pausar adblocker».
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.