Òmnium Cultural apela a locutores de Catalunya Ràdio para sus campañas y actos públicos

Long Li Xue, de ‘Adolescents.cat’, presentó el martes los premios de ‘La Nit de Santa Llúcia’, y Neus Rossell, de ‘El búnker’, fue la imagen de la campaña de Navidad del año pasado

Òmnium Cultural va contractar perquè presentés l’edició número 70 de La Nit de Santa Llúcia, que es va celebrar aquest dimarts 15 de desembre, un presentador de Catalunya Ràdio. Es tracta de Long Li Xue, un jove youtuber que presenta el programa Adolescents.cat, que el web de Catalunya Ràdio defineix com “el programa audiovisual dels adolescents, de 13 a 18 anys”. Per aquest programa, que s’emet de dilluns a divendres, de 10 a 11 de la nit al canal de youtube, al web i a l’app d’ICat, hi ha passat Neus Rossell, presentadora del programa El búnquer, que va ser la imatge destacada de la campanya de Nadal d’Òmnium Cultural l’any passat, on venia un rètol lluminós amb la paraula Llibertat.

El búnquer l’emet Catalunya Ràdio a la mateixa hora que ICat passa Adolescents.cat. L’entitat promotora de la independència de Catalunya va posar en circulació, el 8 de desembre de 2019, un vídeo protagonitzat per Rossell i el va acompanyar del text següent: “Aquest Nadal, recorda que la llibertat continua en perill! Fes com la @neusssi, ajuda’ns a lluitar contra la repressió. Compra el #LlumLlibertat” i va afegir l’enllaç a l web on s’informa de les característiques i el preu d’aquest llum. Costava 24,50 euros. Pels socis d’Òmnium, 22,05. “La Llum de la Llibertat és un cartell lluminós de la mida d’un domàs per penjar al balcó o on tu vulguis. L’Estat espanyol està jutjant el nostre dret a manifestar-nos, a expressar-nos, a mobilitzar-nos, a votar. Per això, i tantes vegades com calgui, ho tornarem a fer. Mai no renunciarem a la nostra llibertat”, s’afirmava al web d’Òmnium Cultural. Neus Rossell repetia aquestes expressions al vídeo on apareixia amb un cartell lluminós a les mans i quatre al darrere d’ella i deia que “l’he comprat als d’Òmnium i així els ajudo a lluitar contra la repressió”.

Rosssell presenta El búnker juntament amb Lluís Jutglar (Peyu) i Jair Domínguez. En la seva darrera compareixença a la comissió d’investigació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, va assegurar que estava molt satisfet perquè en el control d’audiències de l’EGM, El búnquer havia assolit 70.000 oients en el seu primer trimestre d’emissió. També va valorar molt positivament les dades de l’audiència d’Adolescents.cat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deja un comentario

Notícies més llegides