Enriqueta Fa 4 anys
Jo també sóc d'un poble amb immigrats no molt lluny de Vilanova del Camí i molts dels fills de immigrants eren de Terre Lliure, els mateixos que em donaran la mà a la Cadena amb el crit de Catalunya Lluire. Tenen molts motius però un d'ells és precisament que sempre els vàrem acollir, vàrem jugar amb ells i ens vàrem fer homes i dones plegats. Respecto el teu punt de vista, però jo no puc donar-los l'esquena ni a ells ni al meu poble. Com veus tota moneda té dues cares necessàries i que mai es trobaran però estan condemnades a conviure. La pregunta és de genolls o amb llibertat?
David Fa 4 anys
Quina ximpleria! que els independentistes dividim quan ens afirmem com a independentistes? Jo tota la vida m'havia considerat espanyol i creia en una Espanya federal, però s'ha demostrat impossible. Parles d'Alemanya, EEUU, Australia...¿? els catalans portem més d'un segle buscant un encaix dins d'Espanya. No podem ser tan ximples de continuar intentant-ho enternament! algun cop haurem de dir prou, no? per part meva ja està fet. A Espanya amb mi que no hi comptin
pau ignasi serrat Fa 4 anys
quant triguen els comentaris a aparéixer? Fa més de mitja hora que l'he fet!
Abel Fa 4 anys
No veig quina alternativa (realista) proposa el Reixach. A més arribat el cas cal votar: SI, No o bé abstindre's. Una altra cosa és que realment estigui en contra del poder votar també, cosa que tampoc aclareix.
Santi Fa 4 anys
Tindries raó fa tres anys enrera company... jo també pensava com tu. Però això tampoc t'ho deixeran fer els de Madrid. Sort Amic.
Veure'n més