Concentració per reclamar la Renda Garantida de Ciutadania davant del Parlament

El Parlament atura el decret amb què Treball penalitzava els receptors de l’Ingrés Mínim Vital

La Comissió Promotora de la Renda Garantida de Ciutadania havia qualificat el text elaborat pel conseller Chakir el Homrani de “injust i burocràtic”

Al Carrer 07/08/2020
El cartell de la campanya ’75 anys d’Hiroshima i Nagasaki #MAIMÉS’

Acció solidària a Catalunya per reclamar la prohibició de les armes nuclears

La iniciativa coincideix amb el 75è aniversari de les bombes atòmiques sobre les ciutats japoneses d’Hiroshima i Nagasaki i busca recordar la destrucció que van provocar per la humanitat

Al Carrer 06/08/2020
Persones amb discapacitat en un taller de treball

Critiquen les escasses ajudes de la Generalitat a les entitats que atenen persones amb discapacitat

El Pla de xoc del Govern només cobreix entre el 16% i el 36% de la despesa real dels centres residencials i d'atenció diürna a aquest col·lectiu

Al Carrer 05/08/2020
Manifestació a Barcelona contra la privatització de serveis públics que comportava la Llei Aragonès

La Plataforma en Defensa dels Serveis Públics denuncia que el Govern insisteix a privatitzar-los

Reclama la retirada del decret de creació de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública perquè aposta per "l'afany de lucre" i "dona cobertura al nepotisme"

Al Carrer 30/07/2020
Les taules de la terrassa del restaurant del Palau de Mar, a Barcelona, buides

Sis de cada deu bars i restaurants hauran d'acomiadar personal per poder sobreviure

Bona part de la restauració catalana a punt d'abaixar la persiana pels alts lloguers i la manca de productivitat

Al Carrer 30/07/2020
Reunió dels negociadors de Nissan amb els representants dels treballadors, aquest dijous

Nissan s'obre a ajornar els tancaments més enllà del juny del 2021

L'empresa i els representants dels treballadors celebren la darrera reunió del període de consultes

Al Carrer 30/07/2020
Reunió telemàtica de Quim Torra amb membres del seu govern

El TSJC permet reobrir gimnasos, cinemes i teatres

Estima el recurs d'aquests establiments, que hauran de complir les instruccions sanitàries del Procicat, però denega les mesures cautelars dels locals d'oci nocturn

Tribunals 29/07/2020
Ada Colau, intervenint a l'Ajuntament de Barcelona

16 alcaldes metropolitans reclamen a la Generalitat que mantingui les targetes moneder

Critiquen que no han pogut debatre amb el govern la decisió de retirar-les, que afecta l'accés a les beques menjador dels infants vulnerables

Poders 29/07/2020
Mobilització de treballadors de Nissan a Catalunya

La crisi del coronavirus destrueix a Catalunya 223.700 llocs de treball de l'abril al juny

L'ocupació a Espanya va caure en 1.074.000, una xifra que no inclou els afectats per ERTO

Economia 28/07/2020
Jordi de Dalmases

Jordi de Dalmases deixa la presidència del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona ben lligada

Enguany tampoc hi haurà eleccions perquè s’ha formalitzat la presentació d’una sola candidatura que ha estat automàticament proclamada

Al Carrer 24/07/2020
Veure'n més