Aplaçada la compareixença al jutjat de la parella de Díaz Ayuso que estava prevista per avui

La jutgessa ha acceptat estudiar les peticions de les acusacions del PSOE i Más Madrid que es facin proves sobre d’altres conductes delictives imputades a Alberto González Amador

Alberto González Amador i Isabel Díaz Ayuso en una imatge del passat mes d'octubre

Alberto González Amador, parella de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, no ha hagut de comparèixer avui davant la jutgessa que l’investiga per frau a Hisenda perquè s’ha ajornat la sessió. La jutgessa Inmaculada Iglesias ha adoptat aquesta decisió després d’acceptar les peticions de les acusacions del PSOE i Más Madrid que s’ajornés aquesta compareixença davant la necessitat d’estudiar d’altres conductes delictives imputades a González Amador.

Les acusacions consideren que hi ha indicis de més delictes que requereixen “més investigació i estudi”. La parella de Díaz Ayuso havia de comparèixer avui en relació a dos delictes fiscals i un de falsedat documental que se li imputen. Entre les diligències sol·licitades per PSOE i Más Madrid hi ha que s’esbrini el patrimoni de l’empresari i documentació relativa als moviments dels seus comptes bancaris entre el 2019 i el 2022. També volen que aporti l’escriptura de compravenda dels seus habitatges, en un dels quals conviu amb la presidenta regional.

Aquesta decisió judicial ha coincidit amb un viatge de Díaz Ayuso a Alemanya per anunciar des d’allí que l’empresa Siemens obrirà una seu a Madrid. Aquesta notícia, però, ja la va anunciar la pròpia presidenta de la Comunitat de Madrid el juliol de l’any passat. La portaveu del govern espanyol, Pilar Alegría, ha afirmat que considera curiós que Ayuso viatgi a Alemanya el mateix dia que compareixia el seu company però fonts de la Comunitat de Madrid han assegurat que aquest viatge estava previst abans que se sabés la data d’aquesta compareixença.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari