70.000 ciutadans a les platges de Barcelona i 240 actuacions dels Bombers a tot Catalunya durant la revetlla

Tres persones assassinades i una ofegada a la platja de Sitges,el balanç negre de la nit de Sant Joan

Gentada celebrant la revetlla de Sant Joan a la platja de la Barceloneta

Unes 70.000 persones han viscut la revetlla de sant Joan a les platges de Barcelona, segons dades ofertes per la Guàrdia Urbana. Aquesta xifra és inferior a les 80.000 que es van comptabilitzar l’any passat aquesta nit. La celebració de la revetlla enmig d’un pont laboral de tres dies pot haver estat la causa d’aquest descens. El tinent d’alcalde Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha afegit a aquest argument el de que el temps ha estat “menys plàcid ” que ara fa un any.

Batlle ha lamentat la mort d’un jove de 26 anys, que ha estat assassinat per una ganivetada al coll a les quatre de la matinada al barri de la Barceloneta. Algunes informacions apunten que el jove va intentar evitar un robatori. El presumpte assassí ha estat detingut per la policia municipal. D’altra banda, una dona de 44 anys i un home de 46 han mort al barri de la Font de la Pólvora a Girona, després d’una discussió que ha acabat a trets. L’home ha mort a conseqüència dels trets i la dona en ser atropellada per un cotxe. Els agressors no han estat detinguts. A Sitges, un home de 55 anys ha mort ofergat en endinsar-se al mar en plena revetlla.

Entre les 22 i les 24 hores de la nit, els Bombers de la Generalitat han atès 240 avisos per apagar incendis urbans, sobretot a contenidors., però també en habitatges, vehicles i en una nau industrial de L’Hospitalet de Llobregat.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari