La Generalitat substitueix la directora de l’Incasòl per diferències en la gestió

Sisternas ha expressat la seva decepció pel bloqueig de projectes clau i ha atribuït la manca de progressos a problemes pressupostaris i polítics

La consellera de Territori, Ester Capella, en roda de premsa a Blanquerna després de reunir-se amb la ministra de Transports (Andrea Zamorano, ACN)
La consellera de Territori, Ester Capella, en roda de premsa a Blanquerna després de reunir-se amb la ministra de Transports (Andrea Zamorano, ACN).

El Departament de Territori de la Generalitat ha anunciat el relleu de Maria Sisternas com a directora de l’Incasòl, que ha estat substituïda provisionalment per Agustí Serra, fins ara director general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura. La decisió s’ha pres a causa de diferències en la gestió, segons ha informat El País.

Sisternas ha manifestat la seva decepció per l’estancament de projectes clau com la construcció de 1.700 habitatges socials a Barcelona, atribuint la manca de progressos a problemes pressupostaris i polítics. Malgrat això, ha expressat la seva esperança que el model pugui replicar-se en altres ciutats catalanes en el futur.

El projecte d’habitatges socials, acordat entre l’alcalde de Barcelona i el Govern català, va quedar truncat per la manca d’aprovació pressupostària. Segons la consellera de Territori, Ester Capella, això va impedir avançar amb el concurs públic necessari.

(Visited 335 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari