Javi Puado porta l’RCD Espanyol a Primera Divisió

Seran tres els clubs catalans que jugaran en la màxima categoria del futbol espanyol la propera temporada: el FC Barcelona, el Girona FC i l'equip blanc-i-blau

Javi Puado en el partido de vuelta del play off de ascenso a la Primera División de fútbol 1
Javi Puado en el partido de vuelta del play off de ascenso a la Primera División de fútbol.

L’RCD Espanyol ha guanyat per 2-0 (2-1 en el global) el partit de tornada de la final del play-off per ascendir a Primera Divisió davant el Real Oviedo gràcies a dos gols de Javi Puado, el capità de l’equip blanc-i-blau, que s’ha convertit en l’heroi del RCDE Stadium.

El primer gol ha arribat de la mà de dos jugadors formats al club. Una assistència de Nico Melamed des del córner i un gran moviment a l’àrea de Puado han afegit l’1-0 al marcador, acostant els periquitos a l’ascens.

Puado ha sentenciat després d’un autèntic regal de Pere Milla, una assistència de l’ilerdenc a Puado, que no ha dubtat i ha portat la pilota al fons de la xarxa, fent el 2-0. La sòlida defensa de l’RCD Espanyol ha permès arribar a l’equip blanc-i-blau amb la porteria a 0 fins al minut 95, culminant l’ascens a la Primera Divisió del futbol espanyol.

D’aquesta manera, seran tres els clubs catalans que jugaran a LaLiga la propera temporada: l’RCD Espanyol, el FC Barcelona i el Girona FC, equip que jugarà la tercera temporada consecutiva a la màxima categoria del futbol espanyol després d’una classificació històrica per jugar la Champions League.

Els aficionats de l’RCD Espanyol celebrant l’ascens a Primera Divisió a l’RCDE Stadium.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari