Qui són les darreres ‘víctimes’ de Sílvia Orriols?

Sílvia Orriols

La diputada i líder d’Aliança Catalana, Sílvia Orriols, ha apuntat en la seva llibreta negra dos noms més els darrers dies: la presidenta de Junts, Laura Borràs, i el periodista i conductor del programa radiofònic El Món a Rac1, Jordi Basté. L’alcaldessa de Ripoll ha afilat aquests dies les seves xarxes per atacar Borràs i Basté, per raons diferenciades.

Després d’unes declaracions de Borràs en què criticava Orriols, la islamòfoba responia a X: Laura Borràs, quin dret tens a dir que soc antidemocràtica? En què et bases? He entrat amb tancs o he entrat amb vots al Parlament de Catalunya? No hi ha res més democràtic que la diversitat ideològica que tant t’esparvera i t’amoïna…”. Provocació, que els seguidors d’Orriols han aprofitat per acarnissar-se contra Borràs, i que la líder de Junts ha preferit no respondre.

L’altra víctima d’Orriols, el periodista Basté, tampoc ha volgut respondre a les crítiques i provocacions de la política. Després de la detenció de la marroquina Waffa Marsi per narcotràfic, Orriols recordava com el periodista va entrevistar la detinguda per criticar-la. Marsi va acusar Orriols de fer discursos d’odi. Després de la detenció, l’alcaldessa de Ripoll va publicar un seguit d’escrits a les xarxes a on criticava a Marsi i a Basté.

“Detinguda per tràfic d’haixix i tinença d’armes la marroquina Waffa Marsi que en Jordi Baste va convidar a plató per malparlar de mi i defensar l’ús del burca. No te’n dones vergonya Basté? Ni un pam de net”. “L’exeducadora social de Ripoll, Wafa Marsi, que em va acusar de fer discursos d’odi a Rac1, detinguda per tinença d’un subfusell, una pistola automàtica i quilos i quilos d’haixix… La història posa a tothom al seu lloc… Eh Jordi Basté?”. Tothom esperava alguna resposta de Basté aprofitant la seva editorial radiofònica, El davantal, però no ha estat així; Basté ha preferit no ficar més llenya al foc.

(Visited 417 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari