Elena coincideix amb Junqueras que les qüestions internes d’ERC “s’han de parlar internament”

El conseller d'Interior defensa que al partit "no hi sobra ningú" sinó que "hi falta molta gent"

Joan Ignasi Elena i Oriol Junqueras

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, coincideix amb l’expresident d’ERC Oriol Junqueras que les qüestions internes del partit “s’han de parlar internament”. D’aquesta manera s’ha referit en declaracions a RAC1 al manifest signat per més de 700 militants que demana una renovació de la cúpula d’ERC. Tot i aquesta iniciativa, Junqueras manté la voluntat de presentar-se al congrés del partit del 30 de novembre per presidir ERC si té el suport de la militància. I Elena ha donat suport públicament a aquesta possibilitat: “Si la militància ho vol, evidentment que sí”. Elena defensa que al partit “no hi sobra ningú” sinó que “hi falta molta gent”.

Elena ha subratllat que hi ha espais dins del partit per debatre de les qüestions internes i ha citat les assemblees territorials i el Consell Nacional d’ERC. Així mateix, ha recordat que al final qui tindrà l’última paraula seran els militants que votaran al congrés convocat per a finals de novembre.

El conseller d’Interior ha apostat per ser “generosos, molt oberts i acollir més gent”. “Integrar-nos i sentir-nos bé dins de l’organització i, sobretot, donar la paraula a la militància”, ha afegit. En aquest sentit, ha defensat que externament el partit es dediqui a parlar de les propostes polítiques que es fan als ciutadans. “El camí és la unitat, caminar plegats i les qüestions internes parlar-les internament”, ha conclòs.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari