Què miren els catalans a la tele quan juga la selecció espanyola de futbol?

Jugadors de la selecció espanyola de futbol en un partit de l'Eurocopa (@rtve)

El començament de l’Eurocopa aquest darrer cap de setmana ha suposat un gir en les audiències televisives. Com acostuma a passar en les diverses cites de la selecció espanyola de futbol, TV3 ha quedat en un segon pla amb motiu del partit, i La 1 ha sigut líder tant el dissabte com el diumenge gràcies als tres partits diaris que ofereix de la competició europea.

Quan juga la selecció espanyola de futbol, els catalans -majoritàriament- miren el partit, en comptes de decantar-se per la programació de la televisió pública de Catalunya. Aquest cap de setmana, segons dades d’El Món de la Tele, el partit i l’espai més vist ha sigut l’Espanya-Croàcia de dissabte a les 18 hores, el qual van seguir 645.000 espectadors de mitjana i va obtenir un 45,5% de quota de pantalla.

D’altra banda, el partit Sèrbia-Anglaterra de diumenge a les 21 hores el van seguir 426.000 espectadors, convertint-se en l’espai més vist del dia amb un 22,1% de quota, per davant del Telenotícies vespre (290.000 espectadors i 15,4% de quota) i del 30 minuts sobre habitatge (269.000 espectadors i 13,7% de quota). En total, La 1 ha aconseguit un 16,5% de quota el dissabte i un 12,9% el diumenge, mentre que TV3 s’ha quedat amb un 10,8% el dissabte i un 9,3% el diumenge.

(Visited 1.046 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari