Feijóo, sobre la renovació del CGPJ: “Ho intentarem”

Els populars han demanat una nova proposta a Sánchez per reactivar les converses a Brussel·les

Alberto Núñez Feijóo (ACN)

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha assegurat aquest dimecres que manté la seva voluntat de pactar amb el PSOE la renovació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), i ha afirmat que “ho intentarem”. En declaracions als passadissos del Congrés abans de la sessió de control d’aquest dimecres, Feijóo ha dit que intentarà acordar l’actualització de l’òrgan de govern dels jutges sempre que el PSOE no ho “trenqui” com, segons ha afirmat, va passar la darrera vegada. Aquest dilluns, els populars han apressat el president espanyol, Pedro Sánchez, tot demanant una “proposta definitiva” sobre la renovació del CGPJ per poder reactivar les converses a Brussel·les les “pròximes setmanes”.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari